No johan on vierähtänyt aikaa viime kirjoituksesta... päivitellääs hieman tilannetta. Otetaas ensin käsittelyyn pupu. Eli keskiviikko kotona oli ok, söi ja joi ja oli oma touhukas itsensä. Torstaina herätessäni huomasin, että kaikki ei ole ok. Pupu makasi vain paikoillaan (normaalisti aamulla remuaa häkissään, jyrsii kaltereita ja vaatii aamupalaa) ja hengitti tosi nopeasti. Ei siis muuta kun uudelleen soittamaan eläinlääkärille. Päästiinkin sitten heti samana päivänä ns. päivystysajalle ja vieläpä samalle lääkärille.Pupun mahaan katsottiin ultraäänellä ja siitä otettiin röntgenkuvat. Pupu selvästi aristi mahaansa. Lisäksi pupu sai nesteytystä ja kipupiikkiä nahkaansa. Ultrassa ei näkynyt mitään ihmeellistä eikä rontgenkuvatkaan paljon asiaa auttaneet. Siinä näkyi joitain valkoisia epämääräisiä länttejä, mutta lääkäri ei osannut suorilta sanoa että mitä ne on. Pupu tuli siis ihan tokkurassa kotiin, oli raukka nukutettuna kuvienoton ajan. No, sovittiin jo silloin perjantaille kontrolli. Perjantaina pupu olikin jo parempi, vein sen kuitenkin saamaan kipupiikin ja nesteytystä koska se ei ollut kotona juonut juuri mitään. Tänään pupu jo söikin itse! Se on jo saavutus, tuntuu että nyt voitaisiin olla jo voiton puolella tässä asiassa. Eikä pupu enää edes vikise pissatessaan vaikka pissaa vielä tuleekin pieninä lorauksina sinne ja tänne, eli ei tauti vielä voitettu ole. Kova oli huoli pupuliinista ja on vähän edelleenkin!

Foxy jaksaa ja voi hyvin. Eilen oli meidän kauppa-aikana tehnyt tuhojaankin... oli vetänyt maton eteisestä olkkariin ja napannut palan tapettia seinästä (pupu on jo siitä aikoinaan aloittanut tarkoituksenaan vetää pala seinästä irti vaan ei onnistunut ja nyt Foxy hoiteli koko homman loppuun). Lisäksi sen pedistä löytyi kaksi laskua silputtuna (saa mun puolesta silputakin, saajapuoli vaan ei varmaankaan tykkäisi ajatuksesta ) ja se tapetin riekale pieninä nätteinä palasina. No, eipä tuolle voinut olla vihainen, tuskin se olis edes ymmärtänyt että mistä sille ollaan vihaisia. Sehän oli vaan pitänyt hauskaa!  Tänään se oli 2,5h yksin kotona ja ei ollut tehnyt mitään tuhoja, joten asiat siis ihan mallillaan!

On ollut kaunis aurinkoinen päivä vaan aika kylmä, ainakin täällä pohjoisessa. Tuolla kaupungilla käydessä vaan ihmettelin niitä, jotka jo t-paita ja shortsit jalassa painelivat menemään. Ei ehkä kuitenkaan vielä, tuuli on niin kylmä! Mutta ehkäpä ne sitten tarkenevat jotka niitä jo pitää!