Huoh ja voih! Sunnuntai-iltana alkoi pupun häkistä kuulua aivastelua. Ajattelin että se on saanut kylmää ja lueskelin netistä pupujen flunssasta. Eilen sitten huomasin, että pupuhan vinkaisee kun se yrittää pissata. Ja sitä se yritti monta kertaa päivässä. Nosteli häntäänsä ainakin 5-10 kertaa peräkkäin ja päästi mahtavan rääkäisyn samalla. Tuntui että se pissaaminen oli tosi hankalaa. Tänään soitin eläinlääkärille ja pyysivät heti sinne kun kerroin oireet ja heillä sattui olla vapaa aika. Tuloksena oli siis pupun pissatulehdus. Pupulle pantiin kipulääkettä neulalla niskaan ja kotiin saatiin antibiootit ja kipulääkkeet mukaan. Nyt pitäis jollain keinolla saada ruiskutettua suoraan pupun suuhun kahdesti päivässä se antibiootti. Maistuu kuulemma makealle, oli siis samaa antibioottia mitä annetaan myös pienille lapsille. Josko se onnistuisi ihan kivuttomasti. Samalla varasin Foxylle ajan ensimmäisiin rokotuksiin perjantaille 12.6. Tuli sekin siinä samalla kätevästi hoidettua. Nyt vaan odotellaan, että saadaan rekkaripaperit kotiin. Kasvattaja käytti pennut eläinlääkärillä niin myöhään, että rekkarit eivät luovutukseen vielä ehtineet. Mutta tuloillaan ovat.

Hain tänään kirjastosta kasan kirjoja. Ensimmäiseksi pitää lukea Kajsa Ingemarssonin kirja, se kun oli pikalaina ja laina-aika siis vaan viikko. Ja se kirja oli paksu! En nyt just muista nimeä, mutta laitan sen tuonne listalleni kunhan saan kaivettua sen laukusta. Lainasin myös Dan Brownin kirjan Meteoriitti. Oon aina tykännyt hänen kirjoistaan, Enkelit ja Demonit oli varsinkin hyvä, elokuvaversiota en ole nähnyt, pitänee sekin kai käydä viikonloppuna katsastamassa.

Eilen löysin pakastimesta pussillisen punaisia viinimarjoja. Päätin niistä sitten leipaista marjapiirakan. Vähän ehkä olin epäreilu... tiedän ettei mies tykkää näistä suomalaisista kirpeistä marjoista ollenkaan, joten oon nyt sitten yksinäni vedellyt jo yli puolet piirakasta. Aika makiaa, täytyy sanoa. Mutta piirakka oli hyvää ja pohja ihan taivaallisen hyvän makuinen!

Voiko enää parempaa nukkumapaikkaa olla?!?

On se niin söpö silloin kun se nukkuu