Voi veikkoset, johan meillä mennään ja lujaa! Viime yönä jätettiin Foxy ekaa kertaa nukkumaan olohuoneeseen kun itse nukuttiin makkarissa. Mentiin makkariin jo aika aikaisin, koska epäiltiin, että koiruli saattaisi täällä laulella omiaan yöllä ja päätettiin säästää naapureiden hermoja ja koittaa saada se laulelu mahdollisimman aikaiseksi. Hetken Foxy jaksoi ulista oven takana, ehkä n.7-10 minuuttia. Sitten se rauhoittui joskus klo 23.30. Seuraavan kerran heräsin ulinaan vasta 2.30. Silloinkin sitä kesti vaan n. 5 minsaa ja sitten  rauhoittui. Aamulla heräsin 6.15 samaiseen lauleluun ja päätin sitten nousta. Odottelin hetken, että koira olisi hetken hiljaa ennen kun menin olkkariin. Se hetken yksinään touhasi, nukahti mun jalan päälle ja paineli uudelleen nukkumaan. Nukuttiin sitten kaikki kahdeksaan asti. Musta ihan hyvä suoritus koiralta, joka on ollut talossa vasta 3 yötä! Toiset koirat ei kuulemani mukaan ole ulisseet ollenkaan, mutta tämä hurttuus on eri maata! Pihalla tavattiin chiuahua (?) jota vähän käytiin kauempaa nuuskimassa. Foxya ei niin hirveesti näyttänyt koira kiinnostavan. Muuten ulkoilu maistui, taas saatiin jutustella naapurin rouvien kanssa koirasta. KOvasti ovat kaikki ihailleet ja tykästyneet meitin neitiin  Foxy oli kotona yksin tänään tunnin. Jäi nukkumaan (näki kyllä että minä lähdin) ja kun mies tuli kotiin, se veteli täällä hirsiä. Ei-sana alkaa jo mennä perille, yhtään tuhoja huonekaluille tms. ei ole vielä tehty ja katsekontakti alkaa hahmottua. Eli siis kivasti kaikenkaikkiaan on päivä mennyt!

Mä kävin tänään kaupungilla ja eksyin tietysti Tiimariin. Löysin ihania papereita ja muuta pikkusälää. Nyt pitäisi vaan löytää aikaa näperrellä kortteja ja muuta kivaa. Josko kuitenkin vielä viikonlopun keskityn koiraan ja ensi viikolla jatkan huivia ja muita askarteluhommia!

Mukaan vielä muutama vauhdikas kuva meidän leikeistä. Oli niin vilkas hetki ettei meinannut osua koira kovinkaan moneen kuvaan!

Ja näin meillä eilen nukutiin ja ilmeisesti jahdattiin jotain, sitä vauhtia nuo pienet tassut halkoi ilmaa ja kuono tuhisi!