Hävettää kyllä nyt itseäkin... siivoilin vaatekaappia (joka ois pitänyt tehdä jo aikaa sitten mutta vasta nyt sain sen tehtyä) ja järkytyin kyllä aika tavalla. Vaatteita on aika paljon ja ne on kaapissa ahtaasti. Toisin sanoen, en ollut itsekään ihan varma, mitä niiden ensimmäisten kasojen takaa löytyisi. No, viime kesänä heittelin paljon risoja vaatteita pois, erityisesti t-paitoja ja toppeja. Niitä olikin nyt ihan sopiva määrä, joukossa kuitenkin paljon sellaisia, joita en ole piiiiitkään aikaan käyttänyt. Mutta siis niille en tehnyt mitään, tällä kertaa. Vain järjestelin ne parempiin kasoihin. Mutta mutta... ne housut ja hameet... Hameita löytyi kaapista 22 kappaletta. Oli juhlahametta, samettihametta, kesahametta, ruutuhametta, villahametta jne. Mutta siis 22 kpl! Noistakin ehkä 10-12 on sellaisia, joita käytän. No, entäs ne farkut sitten. Oon aina ajatellut, että mulla on muutamat sopivat farkut ja niitä olenkin käyttänyt ahkerasti. Nyt kun vetelin niitä kaapista ulos, löytyi farkkuja 17 kipalesta. 17?!?!! Okei, osa oli sellaisia, joita olen ostanut edellisen hoikkuuskauden aikana ja ovat siellä odottamassa seuraavaa samanlaista kautta . Osa taas oli edellisen supersuurikauden ajalta, joten niitä ei ole tullut siksi käytettyä. Ja sitä aikaa en halua takaisin, joten roskiin joutaisi nekin farkut. Muutamat oli jo sen näköiset, että aika on ajanut niistä ohi, en tiedä miksi niitäkin on pitänyt monet vuodet säilyttää vaatekaapissa. Nyt ne kuitenkin lähtivät sieltä pois kera muutamien muiden farkkujen. Joko kierrätykseen tai roskiin. Täytyy ensin tarkistaa niiden kunto. Käyköhän muille koskaan näin, että vaatekaappia siivotessa tekee kaikenlaisia löytöjä (joita ei muista olemassa oleviksikaan) ja siivouksen jälkeen olo on kuin olisi käynyt shoppailemassa, niin paljon unohdettuja vaatteita kaapeista löytyy. Mulle käy lähes aina näin  Mutta mikäs siinä, halvat on huvit!  

Muutama kortti tekisi mieli tekaista vielä. Ainakin  mummalla on syntymäpäivä tulossa ja elokuussa on muutenkin paljon kavereiden synttäreitä. Yhdet kolmekymppisetkin. Siinäpä olisi askaretta. Yhtä lankaakin pitäisi kaupasta hakea, oliivinvihreää. Ostin tuossa keväällä semmoisen kivan reikäisen lyhythihaisen löysän paidan ja huomasin, että siihen oli tullut pieni reiänalku. Omista varastoista en löytänyt samanväristä lankaa, joten ajattelin sitä kipaista hakemaan.

Koiruudella menee hyvin ja vauhdikkaasti! Yhtään ei matkantekoa haittaa tuo paketti jalassa. Ensimmäistä kertaa se hyppäsi tänään meidän sängylle. Siellähän oli mukavasti mun sukat ja pitihän niitä lähteä sieltä hakemaan, vaikka sänkyyn meno on kielletty. Kerran se kokeili ja kun lujasti murjaisin sille "EI!!", niin toista kertaa se ei edes yrittänyt. Nyt ois hyvä aika tehdä jotain omia hommia, koiruus meinaan nukkuu sikeästi. Vaikka tiedänhän minä, että kun tuosta sen nenän ohi kävelen, tai vaikka koittaisin hiipiä, se kohta sipsuttaa mun perässä makuuhuoneeseen. Tuolta koiralta ei jää mikään näkemättä tai kuulematta! Pupukin näytti taas jo paremmalta. Heinää oli mennyt aimo kasa yön aikana. Muuta ruokaa en sille nyt annakaan, puputtakoon heinää niin paljon kun mahaan mahtuu!