No jo on mennyt aikaa edellisestä päivityksestä. Syytän siitä kaikkia mahdollisia kiireitä ja temppuilevaa tietokonetta. Omalta koneeltani en pääse kirjautumaan vuodatukseen ollenkaan. Liekö Foxy tassuillaan painanut jotakin estonappulaa (onko sellaista olemassa??) koska kaikilta muilta koneilta pääsen paitsi siltä. Nyt sain vihdoin ladattua muutamia kuvia meidän toiselle koneelle ja ajattelin laittaa ne tännekin näkyviin. Paljon on taas tapahtunut tässä välissä. Foxy oli viikonlopun vanhemmillani hoidossa ja vaikka sitä etukäteen kovasti jännitin, niin hyvin siellä oli mennyt! Kiitosta vaan kaikille hoitajille! Lokakuussa mulle tulee luultavasti pidempi reissu ja sessuli on vietävä taas sinne hoitoon. Mukavampi jättää kun tietää että se siellä pärjää. Mä taisin olla enemmän ikävissäni kun koira  Itse käväisin Helsingissä kyseisenä viikonloppuna ja kivaa oli! Kyllä siellä pitäisi joka kesä kerran käydä. En kyllä varmaankaan vaan jaksaisi asua siellä, liikaa ihmisiä mun makuun. Mutta kiva on käydä! Menin vanhempien luokse Foxyn kanssa junalla ja junassa meitä viihdytti 12-viikkoinen kissanpentu. Vähän jänskätin, että miten Foxy kissaa kohtelee, mutta sepä lipaisikin koko kissan parilla nuolaisulla puhtaaksi ja kissa oli selvästi ihan mielissään. Siitäpä pari kuvatusta tässä:

 

 

Foxy näytti tuon pienen kissan vierellä ihan jättiläiseltä!

Foxy sai lahjaksi mahtavan turvaliivin ja sitä jo yksi sateinen ja pimeä ilta kokeiltiin kun käytiin ulkona. Kivasti suojasi vähän sateelta eikä liivi haitannut koiraa yhtään. On kyllä tarpeellinen kapistus! Ainakin tuolla vauhtimimmillä! Ihanan isot heijastimet joka puolella ja itsekin näkee paremmin, missä koiruus vilistää. Ja metsässä varmaan ihan ehdoton näin syksyllä.

 

Foxyn jalka alkaa olla jo kunnossa, onneksi! Vähän se sitä vielä nostelee ulkoillessa, jos on kylmää ja märkää. Pitääpä katsella, että vaivaako ruuvit ja rautalanka talvella miten, ja käydä poistattamassa ne pois jos kovasti vaivaavat. Lääkäri oli kyllä sitä mieltä, että antaa niiden olla siellä elleivät vaivaa. Mutta talvellahan sen näkee. Muuten Foxy on kyllä ihan innokas aamulenkkeilijä. Muutamana aamuna oon saanut houkutella sen liikkumaan kun on ollut vähän kylmempi ja sateisempi ilma. Vähän on sellasta hienostoneidin vikaa Foxyssa.

Koiruus on tosi innokas leikkijä ulkona. Kaikki koirat kelpaavat kavereiksi ja kaikkien kanssa leikitään. Isoja koiria ollaan vähän varottu, ettei jaloille käy köpelösti. Vaikka isommatkin koirat osaavat yleensä leikkiä ihan kivasti pienen kanssa, niin niillä on sitä massaa sen verran enemmän, että muutaman kerran Foxy on pyörinyt pitkin nurmikoita. Pikkukoirien kanssa onkin parempi leikkiä! Ja niitä onneksi näillä kulmilla riittää! Yksikin ilta lähdettiin muka pitkälle lenkille ja 1,5 tunnin aikana ehdittiin kiertää 2 korttelia ja leikkiä 4 koiran kanssa! Mutta Foxylla oli kivaa, vaan emännän lenkki jäi aika lyhyeksi  . Hampaitaan tuo nassukka vaihtaa kovaa vauhtia, kulmahampaatkin (uudet siis) näkyvät jo ja jos ei vanhat kohta irtoa, niin pitänee lääkäriin viedä se hampaiden poistatukseen. Liekkö ikenien kutinalla syynsä tähän näkyyn, joka odotti mua eilen kun tulin kotiin:

Neiti oli sitten käynyt kaivelemassa roskista ja näky keittiössä oli tämä! Tavaraa oili kyllä myös olkkarissa ja sohvalla (mm. purkkaa, omenanraatoja, talouspaperia, sämpyläpussi kaikkine muruineen ja luumun kiviä). Vaikka suorastaan vähän ketutti ruveta siivoamaan sotkua, niin samalla vähän naurattikin. Toinen makasi niin hienon talouspaperisilpun päällä ja oli sen näköinen, että "Kato mamma, mulla oli näin kiva leikki!". No, onneksi siellä ei ollut mitään pilaantuneita ruokia (lihaa tai kanaa) mutta jollakin se oli kuitenkin saanut mahansa sekaisin. Sen näköistä tavaraa tuli äsken lenkillä ulos. Mutta josko se tästä, vähän koiralle vastustuskykyä!