Täällä voidaan hyvin ja vilkkaasti! Foxy kasvaa ja oppii kaikkea uutta joka päivä (ainakin melkein, hih). Nyt ollaan ahkerasti harjoiteltu remmissä kävelyä ja ihan kivasti se jo sujuu. Ja aika pitkiäkin matkoja Foxy jaksaa kävellä. Tänään tosin aamulla jouduin nappaamaan sen kainaloon lenkillä. Se jäi matkan varrelle nurmikolle makoilemaan eikä suostunut liikahtaakaan mihinkään. Hetken sitä kannoin  ja sitten se jo halusi itse kävelemään. Taisi olla liian kuuma ja jo valmiiksi vähän väsy. Mutta nyt huomaa, että kun tuota tarpeeksi ulkoiluttaa, se on kiva koira myös täällä kotona: se nukkuu lähes koko ajan  Paljon ollaan uusia koirakavereita saatu ja Foxy on päässyt haistelemaan ja peuhaamaan muiden koiruleiden kanssa. Hyvin se osaa lähestyä toisia koiria. Rauhallisesti menee haistelemaan ja vaikka se haastaakin muita leikkimään, niin se ei kuitenkaan hypi päälle vaikka toinen koira ei sitä alkaisikaan. Kunhan yksinään sitten hyppelee toisen koiran ympärillä. Ja täytyy sanoa, että mukavia koiranomistajia on tullut vastaan! Kaikkihan ei halua eikä voi päästää koiraa haistelemaan mutta suurin osa kyllä. Joistakin ihmisistä huomaa kyllä jo kaukaa, jos he vaikka opettelevat ohittamista rähjäämättä. Silloin  en päästä Foxya niiden lähelle.

Tänään ostin koiruudelle ensimmäiset valjaat. Tuntuu jotenkin niin pahalta, kun toista pitää kurkusta kiskoa. Päätin sitten että haen valjaat vaikka ne tarvii varmasti myöhemmin vaihtaa isompiin. Kyllä näissäkin oli jonkin verran kasvunvaraakin. Ostin Hurtta-merkkiset. Ne oli kivan pehmeät sieltä sisäpuolelta, joten koirallekin ovat varmaan ihan miellyttävät. Tänään niitä jo testattiinkin. Ne oli paljon helpompi pukea Foxylle kun normaali panta. Pannan kanssa ihminen saa melkoisia sirkustemppuja suorittaa, että sen saa sille kunnolla kiinni. Mutta valjaisiin se sujahti ihan sukkelasti. Kivempi oli ohjaillakin sitä eikä vetäminenkään tuntunut niin pahalta.

Foxy vaihtaa hampaita. Ihmettelin eilen, kun se pihalla laittoi jokaisen kepin tai muun kovan suuhunsa, pureskeli sitä hetken ja sitten sylki pois. Kotona katsoin suuhun ja ihan oikein arvasin! Sieltä oli alhaalta lähtenyt loputkin hampaat pois (ei kulmat) ja uutta pukkasi tilalle. Saattaahan tuo sitten kutittaa ikeniä, joten ei ihme, että kaikki kaluttavaksi sopiva menee siis suuhun. Noiden ulkoilujen johdosta Foxy on ollut tosi nätisti yksin ollessaan kotona. Tänäänkin oli jo 3,5 tuntia yksin ja hyvin sujui. Oli varmaan vedellyt hirsiä täällä sen aikaa, ainakaan mitään ei oltu tuhottu.

Tänään sain vihdoin kokeiltua Foxylle sadetakkia. Äiti oli ostanut sen reissusta ja jo juhannuksena se saatiin. Nyt kuitenkin vasta sain sen puettua sille. Juhannuksena jo kokeiltiin, mutta se oli yhtä rimpuilua. Ja sitten tuon jalan takia ei ole voitu sen jälkeen sitä kokeilla. Mutta nytpä se onnistui! Vähän Foxy ihmetteli, että mikäs tämä on mutta sain sen pitämään sitä sen aikaa, että sain kuvat napattua. Herkuilla lahjomalla tietenkin! SIksi se on kuvassa nenä maassa

 

Musta tuo on kiva! En nyt muuten puettaisi koiraani, mutta taitaa olla niin kylmänarka rotu, että pakko on syksyllä päälle jotain laittaa. Ja tämä oli hauska, siinä on selässä sateenvarjon kuvakin. Pikkasen kuvista huomaa, että se repsottaa tuosta rinnan alta, eli siis on vähän sinnepäin päällä, mutta on nyt ainakin testattu. Josko se helpommin menis ens kerralla päälle ja viimeistään sitten, kun sitä ihan oikeasti tarvitsee.

Tässä myös muutama otos tältä päivältä

 

Tuo eka kuva oli pakko ottaa, että jos näkyisi hampuja. Mutta ei ne taida kuvasta niin selvästi näkyäkään. Muuten Foxy oli harvinaisen rauhallinen kun otin kuvia. Yleensä se hyökkii kameran päälle, mutta nyt sai ihan rauhassa ottaa. Tuossa se tuhisee sohvalla mun vieressä reidessä kiinni ja nukkuu. Pupukin voi vaihteeksi taas hyvin!